Vores kunder kan stille høje krav til os. For vi kender deres behov og vi tilstræber derfor åbenhed og integration til andre systemer som en afgørende forudsætning for fortsat at give vores kunder større overblik, bedre indtjening og mere tid til deres kunder.

Vil du vide mere eller være partner, så ring eller skriv til Elite Software på telefon 3252 8385 eller e-mail mail@elitesoftware.dk

Alt det du har brug for. Og det du ikke vidste, du behøvede!
Opus forretningssystemet kan sammenlignes med maskinrummet på et skib. Det giver et særligt ansvar over for vores kunder. For Opus kan ikke udstikke kursen for, hvor de sejler hen. Men vi vil være sikre på, at de har al den maskinkraft, de behøver.

Derfor er vi på mærkerne for at kunne levere de services, som kunderne vil have. Særligt arbejder vi hele tiden på at kunne integrere og udveksle data med vores kunders leverandører og samarbejdspartnere.
  

Leverandør-kontakt 24/7/365
Elite Software lancerer primo 2005 BYGGELINK - et tiltag der foruden at spare dig en masse kostbar tid i bogholderiet, giver dig mulighed for at kontakte din leverandør og hente en række informationer uden for den normale åbningstid.