Mogens W. Nørregaard
Statsautoriseret Revisor

"Jeg har arbejdet med en række håndværks-virksomheder, som benytter Opus2010 som deres daglige administrationsværktøj. Og det har slået mig, at disse virksomheder har særdeles godt styr på forretningen.

Det gør det samtidig lettere for mig som revisor at rådgive virksomhederne, for jeg kan hurtigt sætte mig ind i, hvordan økonomien ser ud. Alene det at få fat i tallene er mere simpelt. Bogholderen sender mig dem ganske enkelt på en e-mail eller en diskette. 

Som revisor lægger jeg også stor vægt på, at adgangen til systemet er beskyttet med kodeord og mulighed for at indføre individuelle brugerrettigheder. En konduktør behøver fx ikke kunne arbejde i Finans, Debitor og Kreditor. Omvendt er der ikke nødvendigvis grund til, at bogholderen skal have adgang til tilbudskartoteket."

Som bruger gennem flere år har René Aastrand, ejer af Københavns Stillads-udlejning, masser af erfaring med, hvad Opus2010 betyder for forretningen.
René fortæller gerne om, hvordan Opus2010 har været med til at gøre firmaet til et af de største på Sjælland. Og gejsten fejler ikke noget. "Med OPUS2010 Stillads er vi gearede til at vokse i årene fremover."


"I hverdagen giver det mig stor tryghed at vide, at mine folk og jeg bruger vores tid rigtigt.
Investeringen i Opus2010 Stillads har reduceret den tid, vi bruger på ren admini-stration med 30-40%"


Direktør Kim Johansen, aalborg stilladser.
Vi er ikke tilfredse, før du er!

Elite Software sælger kun hele løsninger. Derfor er vi først tilfredse, når vores kunder oplever, at de sparer tid og styrker indtjeningen. Og vi følger målrettet op for at sikre, at vores kunder bliver ved at være tilfredse.

Læs her om hvordan, et udpluk af vore kunder, har brugt Opus2010 til at skabe nogle af branchens mest effektive og veldrevne forretninger.
 
Stillads Kompagniet A/S    
For Erland Reehaug, direktør Stillads Kompagniet A/S, var valget af OPUS2010 ikke svært.Og han er så tilfreds, at han ikke tøver med at anbefale det varmt til andre stillads-forretninger. Som han siger,
"I dag kan hverken mine konduktører eller jeg undvære vores sagsstyring i OPUS2010 Stillads."
Kenneth Riis ApS
Med 25+ svende og en omsætning på et pænt antal millioner kroner var opgaven med at holde styr på forretningen vokset fra Kenneth Riis' gamle bogholderisystem.     

"OPUS2010 har helt klart hjulpet mig med at holde sammen på forretningen i den kraftige vækstfase, vi har været igennem."